Frank & Brut

Fusion

Frank & Brut
Kenmerken
KeukenFusion
SpecialiteitBistrokeuken
Accommodatie airco, terras, uitgaansrestaurant, bar/lounge
Mogelijkheden vegetarische maaltijd
Prijzen
Budget €combo: €20 (hot-dog + sharinggerecht+bijgerecht)
Voorgerecht €5 tot €9
Hoofdgerecht €8 tot €15
Nagerecht €8 tot €9
American Express Visa MasterCard
Openingsuren
ma gesloten
di van 10:00 tot 22:00
wo van 10:00 tot 22:00
do van 10:00 tot 22:00
vr van 10:00 tot 23:00
za van 10:00 tot 23:00
zo van 10:00 tot 21:00

Over Frank & Brut

Een restaurant dat er qua concept, gerechten en interieur uit springt, meer heb je niet nodig om als recensent een bezoekje te brengen. Omdat de eigenaar en zijn crew onlangs de Dare Devil Award wonnen, ben ik nog meer benieuwd naar het recenseren van deze horecazaak. Een nieuwkomer in het horecawereldje bekijken we steeds met argusogen. Zeker nu dit restaurant/eethuis onlangs de Dare Devil Award - de prijs voor hun verrassend, origineel en trendbepalend concept: een confrontatie van champagne met hotdogs - gewonnen heeft. Tijdens de lunch serveert Frank's Deli gezonde sandwiches, salades en smoothies, 's avonds laat de keuken alle duivels los en verandert deze zaak in Frank & Brut, een trendy hotdog-eethuis met heerlijke cocktails en vooral champagne. Eigenaar Nabavieh, expat en piloot heeft een jaar na de opening van Burgers & Booze een nieuw, origineel concept uit de grond gestampt. We bestellen 's middags een gezond sapje Milky (€ 7), op basis van acai, goji, woudvruchten, camu camu en amandelmelk. Hierbij komt een quinoasalade (€ 15) met gerookte zalm, zoetzure groenten en voor mezelf een Frank's Cojones Toast (€ 9), met bacon, chili, guacamole, cheddar. Twee heerlijke en gezonde combinaties. Tijdens diezelfde week laten we ons 's avonds verleiden door twee originele hotdogs. Ik bestel een heerlijk fruitige gin uit Antwerpen, Buzz 509 Raspberry (€ 10). We proeven van de Sinner's Combo, een combinatie van een hotdog, een gerecht om te delen en één bijgerecht (€ 20). De Pride>I> is een Aziatisch broodje met kimchi, zeewier, soja, gepofte rijst, sesam, koriander en wasabimayonaise, erg smaakvol. Ik proef van een Gluttony, een Mexicaans broodje met varkensvlees, guacamole, limoen, zure room, maïs, jalapeno en koriandermayonaise. We proeven ook van Bouchotmosseltjes met knoflook, ui, rode pepertjes en peterselie. Als vulproduct krijgen we Tator Tots, een Amerikaanse versie van gefrituurde aardappelkroketjes. Een leuk concept, originele combinaties, een dynamisch keukenteam: dit eethuis heeft alles om 's middags gezond te lunchen en 's avonds een zeer populair uitgaansrestaurant te worden.

Origineel hotdog- en champagneconcept met correcte prijs-kwaliteitsverhouding

woord Dirk De Schutter
(10/02/2016)
      mail Mail een vriend

Geef jouw mening over Frank & Brut

naam
e-mailadres
beoordeling
/5
reactie
nog karakters
 
 
algemene voorwaarden en gedragscode

meer info over Frank & Brut

buurt: Historisch centrum
Ernest van Dijckkaai 19
2000 ANTWERPEN (2000)
Tel: 03/502.83.93

www.frankandbrut.be

meer Fusion

Meest bekeken resto's

metriweb West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant & Brussel
Goesting in lekker eten, shoppen, uitgaan en een goed gesprek
Gratis lifestylemagazine bij DeMorgen Het Laatste Nieuws
Contact
Redactie: redactie@goestingmagazine.be - 02/454.26.32
Advertenties: www.persgroepadvertising.be - adverteren@persgroep.be - 02/454.29.69
Copyright © 2015 Persgroep Publishing N.V. Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiksvoorwaarden