Snip.Snip

Kapsalon, Ecologische producten, Cosmetica

Snip.Snip
© Greetje Van Buggenhout
Kenmerken
Openingsuren
ma gesloten
di van 09:00 tot 18:00
wo van 09:00 tot 18:00
do van 09:00 tot 18:00
vr van 09:00 tot 18:00
za van 10:00 tot 16:00
zo gesloten

Over Snip.Snip

Creatief met haar

Als true greenie dump je tijdens het verzorgen van je haar liefst zo weinig mogelijk giftige stoffen in het aquatisch milieu... Een nieuwe coupe aanmeten doe je bijgevolg in een eco-minded kapsalon, zoals bijvoorbeeld Snip.Snip. De eigenaressen van deze nieuwe zaak betreurden het feit dat Vlaamse kapsalons in regel stijf en onpersoonlijk zijn: koude, steriele oorden waar je je raar voelt als je anders dan tot in de puntjes verzorgd binnenwandelt. In Kopenhagen en Berlijn zagen ze hoe het anders kon. Toen Hiske een karaktervol herenhuis te huur zag staan aan de Draakplaats, twijfelde ze geen seconde: ze belde ex-collega Hasret op, diepte haar vintagekapperstoelen op uit de kelder en drie maanden later runnen de tevreden jonge vrouwen hun eigen knusse vintagekapperszaak. Sinds kort voegden ze daar een schoonheidssalon aan toe waar je je met natuurlijke producten professioneel onder handen kan laten nemen.
Er heerst een ongedwongen, huiselijke sfeer in Snip.Snip. Voltallige gezinnen verlaten de zaak met een brede glimlach. Voor de kapsters is iedere knipbeurt immers een kunstwerk op zich. Angst om met een volumineus nest dreadlocks buiten te komen is ongegrond (ook al is deze snit gezien de geringe hoeveelheid water en shampoo nodig voor het onderhoud, veruit het meest ecologische kapsel): Hiske en Hasret schuimen met behulp van een iPad samen met jou het internet af op zoek naar hét ultieme kapsel, dat perfect past bij jouw persoonlijkheid, gezicht en haartype. Hierop gaan ze aan de slag met producten van de natuurkapper en haarkleurmiddelen die beduidend minder ammoniak bevatten, zonder dat ze aan gebruiksvriendelijkheid of effect inboeten. In de houten rekken prijkt naast bioshampoo en zonnezalf zonder parabenen een wisselend aanbod designartikelen van jonge ontwerpers. Net als de makers van de foto's aan de muren, krijgen zij zo een platform in de buurt. Snip.Snip maakt op een originele manier komaf met het 'stoffige' imago van de coiffeur.

woord Joni Horemans
(8/06/2011)
      mail Mail een vriend

Geef jouw mening over Snip.Snip

naam
e-mailadres
beoordeling
/5
reactie
nog karakters
 
 
algemene voorwaarden en gedragscode

reactie(s)

aantal meningen: 1
 
  5/5

 
  5/5

Dorothy - 22/01/17 9:42

Dankzij jullie ben ik sinds vrijdag een blondine:) Ik heb zoveel complimentjes gekregen; ik werk op de luchthaven kan jullie verzekeren een lastig publiek en toch ... alleen maar lovende woorden. Wil jullie hiervoor dan ook heel erg bedanken. Super om een kapper te hebben die doet wat je vraagt. Jullie zijn een topteam.. houden zo. Dikke merci en tot binnenkort. Dorothy

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

meer info over Snip.Snip

buurt: Zurenborg
Draakstraat 37
2018 Antwerpen
Tel: 03/337.38.20

toon kaart


meer Kapsalon

Meest bekeken shops

metriweb West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant & Brussel
Goesting in lekker eten, shoppen, uitgaan en een goed gesprek
Gratis lifestylemagazine bij DeMorgen Het Laatste Nieuws
Contact
Redactie: redactie@goestingmagazine.be - 02/454.26.32
Advertenties: www.persgroepadvertising.be - adverteren@persgroep.be - 02/454.29.69
Copyright © 2015 Persgroep Publishing N.V. Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiksvoorwaarden