Brandy Melville

Kleding

Brandy Melville
© Maité Thijssen
Kenmerken
Visa Bancontact
Openingsuren
ma van 10:00 tot 18:00
di van 10:00 tot 18:00
wo van 10:00 tot 18:00
do van 10:00 tot 18:30
vr van 10:00 tot 18:00
za van 10:00 tot 18:00
zo gesloten

Over Brandy Melville

Overgewaaid vanuit Italië en geïnspireerd door het Amerikaanse hipster stijltje: Brandy Melville is dé nieuwe place to shop in 't Stad. Loop langs de etalage en je kan bijna niet anders dan binnengaan en je blut kopen. De winkel richt zich duidelijk op een jong, vrouwelijk doelpubliek en dat weerspiegelt zich ook in de inrichting. Heel veel hout, paspoppen in verschillende formaten en jonge fans in Brandykleren aan de muur in plaats van topmodellen. Wat Brandy Melville écht zo populair maakt is het one size fits all-concept. Hier hoef je dus niet met het schaamrood op je wangen een grotere maat te zoeken want maten bestaan er simpelweg niet. De kleren zijn gemaakt uit stretchmateriaal of vallen oversized waardoor iedereen hier kan losgaan. Denk maxirokken, bandshirts, cardigans in alle kleuren en vooral veel prints. Je vindt er ook nog accessoires zoals tassen, horloges en kettingen om je outfit helemaal af te maken.
Superhippe winkel waar iedereen terecht kan om een celebrity worthy outfit te shoppen en dat allemaal voor minder dan €40 het stuk.

woord Timon Van Mechelen
(21/08/2013)
      mail Mail een vriend

Geef jouw mening over Brandy Melville

naam
e-mailadres
beoordeling
/5
reactie
nog karakters
 
 
algemene voorwaarden en gedragscode

reactie(s)

aantal meningen: 1
 
  1/5

 
  1/5

To Slegers - 21/12/16 23:37

Beste Mijn vriendinnen en ik waren woensdagmiddag (vandaag) aan het shoppen in jullie winkel. Mijn 2 vriendinnen vonden een paar oorbellen erg mooi, maar wisten niet dat ze hem niet eens mochten testen. Uw collega vond het nodig om zomaar de paskotjes van mijn vriendinnen binnen te vallen, hen op een onbeleefde erop wijzen dat ze geen assesoires mochten passen en ze daarna nog te blijven achtervolgen tot aan de uitgang. Mijn ene vriendin had haar oorbelletjes meteen al terug afgegeven, maar mijn andere vriendin twijfelde nog of ze ze zou kopen of niet. We zagen uw collega naar de andere collega's gaan en haar iets in de oor fluisteren, die op hun beurt ons heel vies gingen aankijken en achtervolgen. Mijn vriendin koos er uiteindelijk voor om de oorbelletjes toch niet te pakken (ze had ze ook niet aangehad om te passen). Uw collega vond het nodig om haar toen nog recht in haar gezicht er op te wijzen dat ze dat vies vond wat ze deed. We werden behandelt als dieven.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

meer info over Brandy Melville

buurt: Meir
Huidevettersstraat 13-15
2000 Antwerpen

www.brandymelville.eu

meer Kleding

Meest bekeken shops

metriweb West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant & Brussel
Goesting in lekker eten, shoppen, uitgaan en een goed gesprek
Gratis lifestylemagazine bij DeMorgen Het Laatste Nieuws
Contact
Redactie: redactie@goestingmagazine.be - 02/454.26.32
Advertenties: www.persgroepadvertising.be - adverteren@persgroep.be - 02/454.29.69
Copyright © 2015 Persgroep Publishing N.V. Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiksvoorwaarden