Zyso

Zitmeubels, Meubelen, Interieur

Zyso
© Simon Van Ranst
Kenmerken
Accommodatie aangepast voor andersvaliden
Openingsuren
ma gesloten
di gesloten
wo van 11:00 tot 18:00
do van 11:00 tot 18:00
vr van 11:00 tot 18:00
za van 11:00 tot 18:00
zo van 13:30 tot 18:00

Over Zyso

Drie verdiepingen design

Zyso is een heuse verademing als je op zoek bent naar mooie zetels die nog betaalbaar zijn. De winkel is zopas verbouwd en uitgebreid met het pand ernaast. In een witte ruimtelijkheid verspreid over twee verdiepingen en een kelder staat het design hier voortaan nog schoner te wezen. Het leder ziet er niet uit als plastic, maar voelt zacht aan en natuurlijk. De stoffen zijn dan weer luxueus en rijkelijk. De zetels en salons zijn uitgepuurd, eerder minimalistisch en bij wijlen licht vintage van sfeer: camelkleurig leder, stoffen in oudgroen of warm oranje, fijne metalen pootjes... In het nieuwe pand zien we ook meer tafels en eetstoelen. De tafels zijn in verschillende maten verkrijgbaar, ze zijn veelal gemaakt van Europese eik. Ook Scandinavisch ogende ontwerpen - heel fris en licht - hebben hier een plek gekregen. Alles wat je hier ziet wordt in Europa gemaakt, zo krijgen we te horen van de trotse winkeleigenaar, niets in China of Viƫtnam. Een driezit in stof heb je vanaf 1200 euro, een hoeksalon vanaf 2300 euro.

woord Kristin Wuyts
(1/10/2014)
      mail Mail een vriend

Geef jouw mening over Zyso

naam
e-mailadres
beoordeling
/5
reactie
nog karakters
 
 
algemene voorwaarden en gedragscode

reactie(s)

aantal meningen: 2
 
  3/5

 
  1/5

Lies Nickmans - 3/06/17 14:31

Begin februari bestelden we vier barkrukken die pas eind april konden geleverd worden. Zelf af te halen in hartje Antwerpen. Later kregen we een mail dat het pas eind mei zou zijn. Eind mei nog niets gehoord, dus zelf gemail. Ze gingen het navragen, vier dagen later nog steeds niets. Nog eens gemaild. De volgende dag opeens een mail: geleverd! 50 minuten rijden naar Antwerpen. De medewerker vraagt nog 'de zwarte hoge'? 'Inderdaad'. 'Die staan in de gang klaar.' Hij helpt me inladen. 50 min. terug naar huis. Als ik ze thuis uitpak, blijken ze donkerbruin te zijn. Meteen gebeld. Ik moest maar terugrijden (!). Op de doos kon ik nu wel het merk lezen en wat blijkt: gewoon op het internet te kopen op verschillende sites, voor 15u besteld, morgen geleverd! Ze hebben misschien mooie producten, maar van service hebben ze nog niet gehoord en de communicatie is zeer onpersoonlijk: beste klant (mijn naam staat op de bon hoor), contractueel zijn wij verplicht u dit tijdig te laten weten (niet uit elementaire beleefdheid, maar om jullie in te dekken?) en op geen enkel moment excuses voor het wachten. Voor mij nooit meer!

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

 
  5/5

Marc Callebaut - 31/10/16 21:23

Prachtige, aangename winkel met kwalitatieve en betaalbare meubelen. De zaakvoerders laten je rustig rondkijken en zijn er steeds als je hen nodig hebt. De moeite om te bezoeken !

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

meer info over Zyso

buurt: Historisch centrum
Kloosterstraat 5
2000 Antwerpen
Tel: 03/227.17.93

www.zyso.be

meer Zitmeubels

Meest bekeken shops

metriweb West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant & Brussel
Goesting in lekker eten, shoppen, uitgaan en een goed gesprek
Gratis lifestylemagazine bij DeMorgen Het Laatste Nieuws
Contact
Redactie: redactie@goestingmagazine.be - 02/454.26.32
Advertenties: www.persgroepadvertising.be - adverteren@persgroep.be - 02/454.29.69
Copyright © 2015 Persgroep Publishing N.V. Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiksvoorwaarden