Fossil

Accessoires, Handtassen, Horloges

Fossil
© Greetje Van Buggenhout
Kenmerken
Visa MasterCard American Express Bancontact
Openingsuren
ma van 10:00 tot 18:00
di van 10:00 tot 18:00
wo van 10:00 tot 18:00
do van 10:00 tot 18:00
vr van 10:00 tot 18:30
za van 10:00 tot 18:30
zo gesloten

Over Fossil

Horlogebuffet

Midden op de Meir opende zopas een Fossil winkel. In tegenstelling tot wat de merknaam doet vermoeden, is er weinig prehistorisch op te merken aan hun accessoires. Sommigen kennen het label wellicht van de horloges die Starck ervoor heeft ontworpen. Weinigen weten echter dat Fossil daarnaast ook een uitgebreid aanbod juwelen, handtassen en zonnebrillen heeft. De meeste items zijn tijdloos - een andere manier om te zeggen dat het gamma noch oubollig, noch hip is - al is dat misschien een vreemde omschrijving wanneer het over horloges gaat. Hier en daar valt een uitschieter te bespeuren die mikt op het fashionistapubliek. Maar in het algemeen kunnen we stellen dat een breed publiek hier zijn gading vindt, zowel vrouwen als mannen. Bijzonder interessant is de horlogebar, waar je zelf wijzerplaten en bandjes kunt combineren.

woord Bie Van Laer
(28/05/2008)
      mail Mail een vriend

Geef jouw mening over Fossil

naam
e-mailadres
beoordeling
/5
reactie
nog karakters
 
 
algemene voorwaarden en gedragscode

reactie(s)

aantal meningen: 2
 
  3/5

 
  1/5

realdollshop - 10/03/17 2:49

[url=http://www.showlovedolls.com]sex doll[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]low price sex dolls[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]adul doll[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]real doll[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]silicone dolls[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]sakura sex doll[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]mini sex doll[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]ass fuck silicon[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]cheap sex doll[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]silicon dolls[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]latex dolls[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]big booty sex dolls[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]real life sex dolls[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]cheap dildo[/url] [url=http://www.showlovedolls.com]dool sex[/url]

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

 
  5/5

M van Moorsel - 9/01/16 20:06

Fantastisch team geweldige super winkel met dito service wouw wouw.Mijn verhaal mijn fossil horloge is verpest door v en d in Holland toen de batterij vervangen moest worden,ik ging naar Fossil aan de meir in Antwerpen om de klok te laten repareren omdat ik een echte fossil fan ben en wat denkt u!!!!!!!! Ik kreeg gratis met slechts 20€ betaling voor nieuwe garantie een zelfde horloge met jawel weer 2 jaar garantie. Ik stuur iedereen die ik ken naar dit bedrijf en het team aldaar I love you... Ik was echt emotioneel zo,n top service geweldig.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

meer info over Fossil

buurt: Meir
Meir 109
2000 Antwerpen
Tel: 03/226.39.66

www.fossil.com

toon kaart


meer Accessoires

Meest bekeken shops

metriweb West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant & Brussel
Goesting in lekker eten, shoppen, uitgaan en een goed gesprek
Gratis lifestylemagazine bij DeMorgen Het Laatste Nieuws
Contact
Redactie: redactie@goestingmagazine.be - 02/454.26.32
Advertenties: www.persgroepadvertising.be - adverteren@persgroep.be - 02/454.29.69
Copyright © 2015 Persgroep Publishing N.V. Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiksvoorwaarden